Ολοκλήρωση εγκατάστασης One Touch Retail σε supermarket στο Ληξούρι

Ολοκλήρωση εγκατάστασης One Touch Retail σε supermarket στο Ληξούρι

SingularLogic OTR (One Touch Retail)Σε λειτουργία τέθηκε μια ακόμα εγκατάσταση της εφαρμογής εντατικής λιανικής One Touch Retail της SingularLogic στο Super Market του κ. Μοσχόπουλου Δημήτρη στο Ληξούρι (ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ).

Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της νέας εγκατάστασης είναι ότι η εφαρμογή δουλεύει με BackOffice το SingularLogic Control, τραβώντας από εκεί τα είδη προς πώληση και τους πελάτες και επιστρέφοντας πίσω τις πωλήσεις ώστε να δίνεται η δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης του καταστήματος.

Ολοκλήρωση εγκατάστασης One Touch Retail σε supermarket στο Ληξούρι (ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ)Επίσης χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας εγκατάστασης είναι η ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα της εφαρμογής στις απαιτήσεις του πελάτη, δημιουργώντας τα ανάλογα πλήκτρα στην touch οθόνη του POS για άμεση πώληση ειδών που δεν διαθέτουν barcode, πχ Ψωμί.

Η εγκατάσταση φιλοξενήθηκε από ένα POS με οθόνη αφής υψηλών επιδόσεων που δίνει στο σύστημα άμεσες ταχύτητες απόκρισης και υψηλή αξιοπιστία.

via Νέα-Ανακοινώσεις||για να είστε ενημερωμένοι http://ift.tt/1LhVOT0

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s