Τι νέο φέρνει το iOS 10 της Apple – Αναβαθμισμένος ο ρόλος της Siri

iphone-6

H Apple, στο πλαίσιο του WWDC 2016, ανακοίνωσε το νέο mobile λειτουργικό της σύστημα OS 10, με αρκετές ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Ακολουθώντας τη λογική της ενίσχυσης της παρουσίας της Siri στο οικοσύστημα της Apple, η Siri έχει πλέον το δικό της Software Development Kit, για να μπορούν οι developers να τη βάζουν στις εφαρμογές τους. Το iMessage είναι και αυτό βελτιωμένο με πολλές δυνατότητες, όπως είναι η δυνατότητα να παίζει κανείς βίντεο μέσα στις συνομιλίες και όχι μόνο. Το Apple Music είναι ακόμα πιο βελτιωμένο και ταιριάζει στα ιδιαίτερα γούστα του κατόχου μιας iOS 10 συσκευής.

Επανασχεδιασμένες είναι οι εφαρμογές για τους χάρτες και τις φωτογραφίες, ενώ η Siri βοηθά και στην πληκτρολόγηση. Το επανασχεδιασμένο Apple News χωρίζει τις ειδήσεις σε θεματικές ενότητες, ενώ προσφέρει και ειδοποιήσεις για ειδήσεις που συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή. Οι δυνατότητες σύνδεσης με το έξυπνο σπίτι ελέγχονται από το Home app, ενώ ταυτόχρονα η λειτουργία της εφαρμογής Phone επιτρέπει την αποδοχή των εισερχόμενων κλήσεων VoIP σε ένα σημείο.

To iOS 10 επιτρέπει την αφαίρεση προεγκατεστημένων εφαρμογών της Apple, ενώ αλλαγμένη είναι η αρχική οθόνη κλειδώματος, η οποία έχει νέο τρόπο ενεργοποιήσεις επιμέρους λειτουργιών όπως είναι εκείνη της κάμερας. Το νέο iOS 10 θα είναι διαθέσιμο σε iPhone 5, 5c, 5s, iPhone SE, iPhone 6 / Plus, iPhone 6s / Plus, iPad 4th gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 και iPod touch 6th gen.

via pestaola.gr http://www.pestaola.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s